Νικηφόρο ήταν το πέρασμα για τις  Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Σερρών από το Κιλκίς που για τη 2η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων νίκησαν τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και ζευγάρωσαν τις νίκες τους στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Οι Σερραϊκές ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν τις κακές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, οι νεαροί ποδοσφαιριστές όμως ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο και διπλασίασαν τις νίκες τους. «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αφού το παιχνίδι των παίδων έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή ενώ αυτό των Νέων σε ένα βαρύ γήπεδο με τον αγωνιστικό χώρο να έχει κρατήσει μεγάλη ποσότητα νερού» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής των Μικτών ομάδων Γιάννης Κόκκινος.

Παίδες: Ε.Π.Σ. Κιλκίς-Ε.Π.Σ. Σερρών: 0-6

Το παιχνίδι έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή αλλά η ομάδα των Παίδων κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη της στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. «Τα παιδιά είχαν άγχος στο ξεκίνημα του αγώνα και για αυτό στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν μόνο ένα γκολ αν και ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και είχαμε πολλές ευκαιρίες» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Γιάννης Κόκκινος που είδε την ομάδα του να πετυχαίνει έξι γκολ και να έχει και δύο δοκάρια. Τα Σερραϊκά γκολ πέτυχαν οι: Δύο ο Λευτέρης Πασχαλίδης (ΠΟΣ 2000) κι από ένα οι Γιώργος Σιμψής (Ηρακλής Σερρών), Νίκος Τσιφούτης( Πήγασος), Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (Χείμαρρος) και Αλέξανδρος Κυριαζίδης (Ηρακλής Σερρών).

ΠΑΙΔΕΣ ΣΕΡΡΩΝ(Γ. Κόκκινος): Κουρτίδης, Θωμόγλου, Ματσικόπουλος, Φωτιάδης, Σαλαμπάσης, Παπαδόπουλος, Τσιφούτης, Σιψής, Κυριαζίδης, Σπυρόπουλος, Πασχαλίδης

Στην αποστολή ήταν και οι: Ρήγας, Παπαδόπουλος, Μακράκης, Τζιάρας, Βελίκης, Τσακιρίδης και Τοσιάδης.

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου

ΕΠΣ Χαλκιδικής – ΕΠΣ Δράμας 0-5

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2 αγων.)

  1. ΕΠΣ Δράμας  6 (16-0)
  2. ΕΠΣ Σερρών  6 (11-2)
  3. ΕΠΣ Χαλκιδικής 0 (2-10)
  4. ΕΠΣ Κιλκίς  0 (0-17)

Νέοι: Ε.Π.Σ. Κιλκίς- Ε.Π.Σ. Σερρών: 0-1

Σε ένα πολύ «βαρύ» αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης που προηγήθηκε η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Σερρών νίκησε με σκορ 1-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς. «Είχαμε τον έλεγχο σε όλον τον αγώνα αλλά το βαρύ τερέν μας δυσχέρανε τις προσπάθειας μας και δεν μας άφησε να βγάλουμε την ταχύτητα που έχουμε και είναι και το πιο δυνατό μας σημείο» είπε ο Γιάννης Κόκκινος που αν και είδε την ομάδα του να μένει με δέκα παίκτες στο 65ο κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0 μετά την «δίκαιη αποβολή» του Θανάση Τζελέπη κατάφερε με ένα γκολ του Παναγιώτη Σιψή (Π.Σ. Σέρρες) μετά από ωραία ατομική προσπάθεια να πάρει τη νίκη.

ΝΕΟΙ ΣΕΡΡΩΝ(Γ. Κόκκινος): Γκαϊδατζάκης, Φάκης, Γιαγτζόγλου, Μυλωνάς, Τζελέπης, Βαλβανίδης, Κυριακίδης, Νέος, Σιψής, Ρίζος, Αποστολόπουλος.

Στην αποστολή ήταν και οι: Μακράκης, Βεντούζης, Τουρνάς, Αναστασιάδης, Γκουτίδης, Μάδι Νταλίπ και Χατζηπαυλίδης.

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου

ΕΠΣ Χαλκιδικής – ΕΠΣ Δράμας 0-4

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(2 αγων.) 

  1. ΕΠΣ Σερρών  6 (3-1)
  2. ΕΠΣ Δράμας  4 (5-1)
  3. ΕΠΣ Κιλκίς  1 (1-2)
  4. ΕΠΣ Χαλκιδικής  0 (1-6)

 

Μοιράσου το άρθρο: