Την ένταξη έργων του Δήμου Σερρών που αφορούν αθλητικές υποδομές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα παρουσία του αντιδημάρχου έργων Ηλία Γκότση και του προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.

Ο Δήμαρχος Σερρών είπε ότι με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού οικονομίας και ανάπτυξης εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων τα εξής έργα:

  1. Κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο κλειστό γυμναστήριο και στο Εθνικό στάδιο του Δήμου Σερρών με το ποσό των 70.000 ευρώ.
  2. Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στο Δήμο Σερρών με το ποσό των 73.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης υπογράμμισε ότι για τα παραπάνω έργα προηγήθηκε η επίσκεψη του στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη στις 13 Ιανουαρίου 2017 όπου κατέθεσε μελέτες για τα προαναφερόμενα έργα. Ο κ. Βασιλειάδης είχε δεσμευτεί ότι θα εντάξει τα έργα αυτά για χρηματοδότηση και όπως τόνισε ο κ. Αγγελίδης: «ο υπουργός τήρησε το λόγο του με αποτέλεσμα αυτά να υλοποιηθούν. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Βασιλειάδη για αυτό». Αξίζει να τονίσουμε ότι σε λίγες μέρες ξεκινάει η κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο κολυμβητήριο του Δήμου Σερρών, προϋπολογισμού 64.000 ευρώ, το οποίο είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων έτους 2016.

Μοιράσου το άρθρο: