Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος εξασφάλισε σήμερα η ανδρική ομάδα μπάσκετ των Ικάρων κερδίζοντας με 90-81 στην Καρδίτσα τους Τιτάνες Παλαμά.

Η ομάδα του Στέργιου Ποργιόπουλου επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο μετά από τρία χρόνια στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος κι ετοιμάζεται τώρα να υποδεχθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών την ομάδα των εκπαιδευτήριων Δούκα από το Μαρούσι Αττικής, που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία. Παίκτες και προπονητής των Ικάρων χάρισαν τη νίκη στον πρόεδρο της ομάδας Άρη Αθανασιάδη ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η παρουσία του Γιάννη Δεσποτίδη που ήταν αρχηγός αποστολής των Ικάρων μετά την απόφαση της διοίκησης να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του κάτι που αναμενόταν αφού τα μέλη της διοίκησης των «κίτρινων» διατηρούν φιλικές στενές σχέσεις μεταξύ τους και αυτό το καλοκαίρι και με την πρόκληση της Β εθνικής υπήρξε μεγαλύτερη συσπείρωση για το καλό του συλλόγου.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 37-38, 53-68, 81-90

Οι διαιτητες: Ταρενιδης Κ. – Ντογκας (Τεγα)

Τιτάνες Παλαμά (Χ. Φόρος): Αντωνίου 4 (1), Μούμογλου 19 (3), Μηλιώνης 12 (2), Γεωργαντζάς 16 (3), Αποστολάκης 6, Μανδαλάκης 12, Μακρής 7 (2), Κατσαδούρος 2, Μπιζιώτης 3 (1), Αρχοντούλης, Β. Φαλιάκης.

Ίκαροι Σερρών (Στ. Ποργιόπουλος): Γεωργιανός 16, Γρίψιος 14 (4), Γκατζιάς 21 (3), Φώτογλου 5 (1), Κακιούζης 28, Σιδερίδης 6 (1), Δαλαγκόζης, Γκούτζιας, Πιπίλιος, Μιχαηλίδης.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: