Με τρία χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές τους επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη οι κωπηλάτες του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού συλλόγου Πεθελινού «Κερκινίτις».

Οι Σερραίοι κωπηλάτες επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο κατακτώντας τέσσερα μετάλλια στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας Δ.Ε.Θ. 2017, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα οι Μενέλαος Γκιοργκίνης και Τάσος Μπογιατζής τερμάτισαν πρώτοι και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ παίδων.

Η Λίνα Κιοσσέ τερμάτισε πρώτη και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του σκιφ κορασίδων και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του σκίφ νεανίδων. Οι Σταύρος Κωνσταντινίδης και Σωτήρης Παντούσας κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ παίδων.

Το επόμενο κωπηλατικό ραντεβού είναι την Κυριακή 17-9-2017, στο Πεθελινό Σερρών στους Διεθνείς διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας «Κύπελλο Εμμανουήλ Παππά» που διοργανώνει ο σύλλογος.

 

Μοιράσου το άρθρο: