Με ένα άσχημο αποτέλεσμα και δύο σημαντικές αποχωρήσεις ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Γ εθνικής κατηγορίας για τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής.

Οι εξελίξεις μετά την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Προσκυνητών ήταν ραγδαίες με τον Μίλτο Δουλγέρη να συναντιέται με τη διοίκηση και να αποφασίζουν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Οι αποχωρήσεις συνεχίστηκαν με τη φυγή του πιο έμπειρου παίκτη, του Σάκη Γκόγκα που ενημέρωσε τη διοίκηση ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα και ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα από τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Μίλτος Δουλγέρης: «Για το καλό της ομάδας»

Ο Μίλτος Δουλγέρης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για το φιλικό διαζύγιο με την Καρπερή: «Όταν κάτι δεν πάει καλά στο ποδόσφαιρο, όταν δεν μπορούν να φύγουν κάποιοι ή να έρθουν κάποιοι άλλοι, όταν δηλαδή δεν μπορούν να αλλάξουν κάποια πράγματα, το πιο εύκολο και το καλύτερο είναι να αλλάζει ο προπονητής. Συναντήθηκα χθες με τα παιδιά της διοίκησης, μιλήσαμε, πάντα σε πολύ καλό κλίμα, γιατί με τους ανθρώπους αυτούς συνεργάστηκα αυτούς τους πέντε μήνες και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό, αποφασίσαμε από κοινού ότι αφού δεν μπορούν να αλλάξουν κάποια δεδομένα στην ομάδα, το καλύτερο από όλα, για να υπάρξει ένα πιο μεγάλο ηλεκτροσόκ, είναι η αλλαγή προπονητή. Αυτό αποφασίσαμε για το καλό της ομάδας και μάλιστα με πολύ όμορφο τρόπο. Το ανακοίνωσα στα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους συνεργάτες μου τον Μάκη Τσίμα και το Νίκο Τοπαλίδη. Ήταν τιμή μου που δούλεψα σε αυτήν την ομάδα στη Γ εθνική. Ειλικρινά φεύγω ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Ήξερα από το καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας την ομάδα, με τα τόσα προβλήματα που είχε.  Κάναμε μια αρκετά καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Φεύγω με ήσυχη τη συνείδηση μου. Έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα να δώσω για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Δυστυχώς, τα πράγματα τον τελευταίο μήνα δεν ήταν όπως τα περιμέναμε. Οι ήττες από τις δύο ομάδες της Κομοτηνής. Ειδικά η ήττα από το Σιδηροχώρι ήταν μια «μαχαιριά». Βέβαια, χωρίς να θέλω να βρω δικαιολογίες, αλλά αρκετά παιχνίδια τα χάσαμε στις λεπτομέρειες ενώ στα δυο τελευταία παίζαμε με πολλές ελλείψεις. Υπάρχει όμως ένας ολόκληρος γύρος. Τα παιδιά πρέπει καταλάβουν ότι είναι τιμή το ότι παίζουν εκεί, να δώσουν ακόμα κάτι καλύτερο, μαθηματικά πάντα υπάρχουν ελπίδες. Είχαμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα μαζί με τον Τέλη Κρυστάλλη, με τα παιδιά, τον τωρινό πρόεδρο τον κ. Μάνο και τον κ. Ράπτη ότι αν καταφέρουμε να κάνουμε την παραμονή, με τα δεδομένα που υπήρχαν, με την οικονομική στενότητα που υπάρχει στην ομάδα, θα είναι ένα θαύμα».

-Για το αν επηρέασε η αποχώρηση του Παντελή Κρυστάλλη( είχε πάρει μεταγραφή στον Ηρακλή στις αρχές Οκτωβρίου):  

«Μετά τη φυγή του Τέλη και του προέδρου, εγώ ήμουν στην ομάδα. Προσπαθήσαμε με όλα τα παιδιά, δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έδωσε ότι μπορούσε καλύτερο, απλώς πιστεύω ότι για να κάνει κάτι στο δεύτερο γύρο πρέπει να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις.  Είναι όμως δύσκολα τα πράγματα. Σίγουρα όμως θα γίνουν κάποιες κινήσεις.   Να πω την αλήθεια ότι αν δεν ήταν ο Τέλης Κρυστάλλης, να είσαι σίγουρος ότι κι εγώ δύσκολα θα αναλάμβανα τέτοια προσπάθεια με την έννοια ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα. Αυτό είναι κοινό γνωστό. Εδώ έλεγαν όλοι ότι η ομάδα δεν θα κατέβει. Σίγουρα η φυγή του Τέλη ήταν ένα πλήγμα για την ομάδα. Σίγουρα αυτό με «πλήγωσε» αλλά από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που νομίζει για τον εαυτό του σωστό. Νομίζω ότι ο Τέλης μόνο στην ιδέα του Ηρακλή, στη δυναμική αυτού του συλλόγου, ίσως έπραξε κατά τον εαυτό του καλά. Από εκεί και πέρα όμως εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Εγώ πάντα έπαιρνα και παίρνω τις ευθύνες που με αναλογούν όσον αφορά το δικό μου κομμάτι. Εγώ ήμουν η ομπρέλα σε αυτά τα παιδιά για αυτό είμαι ευχαριστημένος από την όλη τους προσπάθεια. Από εκεί και πέρα όμως για το καλό του συλλόγου έπρεπε κάτι να αλλάξει. Εγώ φεύγω σαν φίλος και εύχομαι ότι καλύτερο για αυτήν την ομάδα. Πιστεύω ότι δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Υπάρχουν ελπίδες».

 

Μοιράσου το άρθρο: