Αήττητος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος  είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής.

O περσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Σερρών συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ εθνική κατηγορία κι ενώ έχει ένα νεανικό ρόστερ βγάζει… «μέταλλο» και αντιμετωπίζει στα ίσα όλους τους αντιπάλους του διαψεύδοντας με τον καλύτερο τρόπο όλους αυτούς που πίστευαν ότι είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό. Ο προπονητής που πιστώνεται την καλή παρουσία της Καρπερής στο πρωτάθλημα, ο Μίλτος Δουλγέρης μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών:

-Για την ομάδα του που στα τρία τελευταία παιχνίδια είναι αήττητη:

«Το καλοκαίρι πολλοί χλεύαζαν αυτήν την προσπάθεια . Εμείς που πιστεύαμε και ασχοληθήκαμε από την πρώτη στιγμή με αυτήν την ομάδα γνωρίζαμε ότι η Γ εθνική είναι μια κατηγορία που είναι μεν δύσκολη, γιατί μην ξεχνάμε ότι υποβιβάζονται οι μισές ομάδες, αλλά είναι και μια κατηγορία που θέλει πολύ καλή οργάνωση και θέλει πάνω από όλα νέα παιδιά που θα έχουν κίνητρο να διακριθούν στην κατηγορία. Νομίζω ότι κάναμε το αυτονόητο όσον αφορά το κομμάτι αυτό. Πήραμε νέα παιδιά, σύμφωνα με τα δεδομένα και τα οικονομικά της ομάδας και δημιουργήσαμε ένα τέτοιο σύνολο που το είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι το θέλαμε  και το κάναμε ανταγωνιστικό, να παλεύει όλα τα παιχνίδια και από εκεί και πέρα στο τέλος να κάνουμε το ταμείο αν μπορούμε να τη σώσουμε την παρτίδα, που θα είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα»

Τι άλλαξε στα τελευταία τρία παιχνίδια και η ομάδα είναι αήττητη.

-« Ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι με ένα νεανικό ρόστερ και μόνο δύο έμπειρα παιδιά σε αυτό, τον Σάκη Γκόγκα και τον Τέλη Κρυστάλλη, που είχε και διπλή ιδιότητα και ως τεχνικός διευθυντής.  Φτιάξαμε έτσι ένα σύνολο που από τα φιλικά η ομάδα ανταποκρίθηκε και σιγά σιγά από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμασταν μέχρι που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Τα παιδιά έδειξαν μέταλλο, έδειξαν ότι η δική μας ομάδα έχει ένα κίνητρο που θέλει να διακριθεί».

-Για την ποχώρηση του Παντελή Κρυστάλλη και τη διοικητική αλλαγή

«Το θέμα με τον Τέλη δεν νομίζω ότι χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα, υπήρξε μια πρόταση από τον Ηρακλή.  Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής, αυτό μπορεί να το απαντήσει ο Τέλης. Σίγουρα για εμάς η απώλεια του Τέλη ήταν μεγάλη, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, άλλωστε μαζί σχεδιάσαμε την ομάδα αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να βάλουμε φραγή σε κανέναν στους στόχους τους οποίους βάζει.  Εμείς ευχηθήκαμε στον Τέλη να κάνει ότι καλύτερο για τον εαυτό του πηγαίνοντας σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής. Η διοικητική αλλαγή εμάς το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μας επηρέασε με την έννοια όπως συνεχίζαμε με τον κ. Δημήτρη Ράπτη, γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό που πέτυχε ο κ. Ράπτης δεν ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα αφού επί προεδρίας του η ομάδα απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία δύο χρόνια στο Νομό Σερρών και ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ εθνική, η ομάδα όμως συνεχίζει με τον Βαγγέλη Μάνο και τα υπόλοιπα παιδιά που πλαισιώνουν τη διοίκηση. Δεν άλλαξε κάτι οργανωτικά, συνεχίζουμε με την ίδια δομή. Ο Βαγγέλης Μάνος γνωρίζει από ποδόσφαιρο, ήταν ποδοσφαιριστής μου, μπήκε στα διοικητικά, βοηθάει την ομάδα του χωριού του και πιστεύω ότι στο διοικητικό κομμάτι Δόξα Τω Θεό είμαστε πάρα πολύ καλά».

-Για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσουλιακό:

«Πριν το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για το πρωτάθλημα έχουμε αύριο το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσουλιακό που πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα γιατί είναι ένα «πονηρό» παιχνίδι.  Είναι παιχνίδι κυπέλλου και το κύπελλο πάντα κρύβει εκπλήξεις, κόντρα σε μια ομάδα που τα πηγαίνει πολύ καλά στην Επίλεκτη κατηγορία. Θα δώσω χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν πάρει πολύ στο πρωτάθλημα και γιατί πρέπει να ξεκουράσω κάποια παιδιά που έχουν παίξει συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα».

-Για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου:

«Είναι ένα παιχνίδι που εσείς αποκαλείτε ντέρμπι, εγώ θα πω ότι παίζουμε με μια ομάδα που έχει όλα τα εχέγγυα και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.  Είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για αυτήν. Ας μην κρυβόμαστε, στο παιχνίδι τον πρώτο λόγο θα έχει ο Απόλλων, όχι μόνο στον αγώνα κόντρα σε εμάς, αλλά και για να είναι πρωταθλήτρια ομάδα του ομίλου μας. Μην ξεχνάμε όμως ότι σε αυτά τα παιχνίδια, εκείνο που θα μετρήσει είναι ότι εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, έχουμε να κερδίσουμε πολλά αντιμετωπίζοντας αυτήν την ομάδα, κόντρα σε έμπειρους παίκτες με πολλές παραστάσεις, εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε  σε όλα τα παιχνίδια, να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι ο κόσμος που θα έρθει την Κυριακή να δει και να ευχαριστηθεί ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο Σερραϊκές ομάδες κι εύχομαι στο τέλος και οι τρεις Σερραϊκές ομάδες στη Γ εθνική να πετύχουν τους στόχους τους».

-Αν θα μείνει η ομάδα στην κατηγορία:

«Είναι μια δύσκολη ερώτηση εγώ όμως νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής είναι ότι έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, έχουμε έναν ηγέτη στην ομάδα όπως είναι ο Σάκης Γκόγκας, ο οποίος είναι «κόσμημα» για την ομάδα μας και για την κατηγορία,  είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά της ομάδας και νομίζω ότι αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, με πειθαρχία, με χαμηλά την μπάλα, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά»

-Για το αν είναι δικαίωση για τον ίδιο που χρόνια υπηρετεί το Σερραϊκό ποδόσφαιρο η φετινή χρονιά του στη Γ εθνική:

«Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και για μένα οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση. Αν υπάρχει ισχυρή διοίκηση, αν υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, καλά παιδιά, καλοί ποδοσφαιριστές νομίζω ότι όποιος προπονητής και να είναι θα τα πάει καλά. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα. Θα τα πούνε οι άνθρωποι οι οποίοι συνεργάζονται μαζί μου. Πρέπει να πω ότι δουλεύουμε καλά με όλο το τεχνικό τιμ που είναι μαζί μου, μην ξεχνάμε ότι έχω δίπλα μου τον Νίκο Τοπαλίδη, ένα παιδί το οποίο ξέρει από ποδόσφαιρο, έχει περάσει ως προπονητής από ομάδες, έχω δίπλα μου τον προπονητή τερματοφυλάκων τον Μάκη Τσίμα, ένα παιδί που τον είχα πάντα δίπλα μου κι έχουμε συνεργαστεί σε πολλές ομάδες. Να μην ξεχνάμε αυτά τα παιδιά και να μην ξεχνάμε ότι σε όλη αυτήν την ιστορία  πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, οι παίκτες. Έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα και από εκεί και πέρα όλα αυτά συνθέτουν ένα τρίπτυχο, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση που μπορεί να πετύχει κάτι καλό».

 -Για τις σχέσεις της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό:

«Πριν από λίγες μέρες μου τηλεφώνησε ο φίλος Δημήτρης Αϊβαζίδης και μου μίλησε για την επιθυμία του Περικλή Αμανατίδη να δίνει ο Πανσερραϊκός φιλικά παιχνίδια με ομάδες του Νομού, θέλει τουλάχιστον μια φορά το μήνα να παίζουμε μαζί φιλικό παιχνίδι. Μια πολύ καλή κίνηση από τον Πανσερραϊκό που θα δίνει την ευκαιρία στον προπονητή του να βλέπει και τους παίκτες από την ομάδα Νέων αλλά και ποδοσφαιριστών από άλλες ομάδες του Νομό.  Καλό και για εμάς αν και δεν έχουμε το πολύ μεγάλο ρόστερ άλλα κάποια παιδιά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν την αξία τους. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα που έχουμε το ρεπό να δώσουμε το πρώτο φιλικό με τον Πανσερραϊκό».

 

Μοιράσου το άρθρο: