Νέα σελίδα αναμένεται να ανοίξει ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκος με την είσοδο νέων έμπειρων παραγόντων στο διοικητικό του συμβούλιο.

Ο σύλλογος θα παρουσιαστεί ιδιαίτερα ενισχυμένος μετά την έκτακτη Γενική συνέλευση και τις εκλογές για ανάδειξη 15μελούς Διοικητικού συμβουλίου την επόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου αφού σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών σε αυτό θα βρίσκονται νέα πρόσωπα όπως ο πρώην αντιπρόεδρος των Ικάρων και επιχειρηματίας Τάσος Παναγιώτου, ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών και πρώην βουλευτής  Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου και ο επιχειρηματίας, έμπειρος παράγοντας του μπάσκετ Νίκος Σολούγκας που επιστρέφει στον Πανσερραϊκό.

O Τάσος Παναγιώτου βραβεύει τον Γιάννη Γκαγκαλούδη σε φιλικό παιχνίδι-γιορτή των Ικάρων με τον Ηρακλή στις 7 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόεδρος ο Τάσος Παναγιώτου

Ο Τάσος Παναγιώτου αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού (θα διαδεχθεί τον Βασίλη Χατζημιχαηλίδη). Με εμπειρίες από την πολυετή  θητεία του στο Διοικητικό συμβούλιο των Ικάρων, δίπλα σε έναν ιδιαίτερα έμπειρο παράγοντα τον πρόεδρο των «κίτρινων» Άρη Αθανασιάδη (που οι δύο τους μαζί με τον Γιάννη Δεσποτίδη αποτέλεσαν για χρόνια την ηγετική ομάδα των Ικάρων που έφτασε μια ανάσα από την Α1) με αγάπη για τον αθλητισμό (δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του και για το ποδόσφαιρο) αφού συμμετέχει στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, θέληση για προσφορά ο Σερραίος επιχειρηματίας με τη νέα του θέση δημιουργεί προσδοκίες για κάτι πιο σύγχρονο και με νέες ιδέες στον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό.

Ο Νίκος Σολούγκας επιστρέφει στον Πανσερραϊκό

Επιστροφή Νίκου Σολούγκα

Ένας έμπειρος παράγοντας του Σερραϊκού μπάσκετ ο Νίκος Σολούγκας επιστρέφει στον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό. Ο Σερραίος παράγοντας που υπήρξε αθλητής του μπάσκετ, ήταν στη διοίκηση του συλλόγου σε μια «χρυσή» περίοδο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού που κατάφερε με εκπληκτική πορεία να ανέβει και να αγωνιστεί για έξι χρόνια στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού γυναικείου μπάσκετ κερδίζοντας και την έξοδο της στην Ευρώπη(αλλά δεν αγωνίστηκε αφού την επόμενη χρονιά η Ελλάδα έχασε μια θέση στο Ευρωπαϊκό κύπελλο) .

Ο Νίκος Σολούγκας ήταν στη διοίκηση του συλλόγου σε μια «χρυσή» περίοδο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού (στη φώτο ο προπονητής Νίκος Ιλανίδης και οι παίκτριες πανηγυρίζουν μια από τις πολλές επιτυχίες)

Ο Νίκος Σολούγκας βρισκόταν και στο σχήμα που ανέλαβε το προηγούμενο καλοκαίρι να συμβάλει στην ανάκαμψη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού αλλά στη συνέχεια αποχώρησε.

Ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου στο νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού

Ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών

Στο νέο Διοικητικό συμβούλιο του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου. Μια προσθήκη που δίνει μεγαλύτερη αίγλη και κύρος στο νέο Διοικητικό συμβούλιο του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου στην ορκωμοσία της βουλής στις 5 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου που διετέλεσε και βουλευτής θα ασχοληθεί για πρώτη φορά με διοικητικά αθλητικού συλλόγου.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού θα βρίσκεται και ο Ανέστης Σταυρόπουλος που συμμετέχει φέτος στην προσπάθεια που κάνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Κεντρική φώτο Τάσου Παναγιώτου από συνέντευξη του στο «S.Profile», στο Ελεύθερο Βήμα και στο:  www.e-vima.gr

 

Μοιράσου το άρθρο: