Την ευκαιρία να μάθουν πολλά από τα μυστικά του αθλήματος είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων υποδομής της ομάδας χάντμπολ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού που παρακολούθησαν βασικά μαθήματα τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά για περισσότερες από τρεις ώρες από τον υπεύθυνο ανάπτυξης Βορείου Ελλάδας και επιμορφωτή της Ο.Χ.Ε. Θόδωρο Τογανίδη.

Ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές χάντμπολ στην Ελλάδα, που υπηρετεί το άθλημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και οδήγησε το χάντμπολ της Δράμας στην κορυφαία κατηγορία της χώρας (η «Δράμα 1986» άγγιξε φέτος την έξοδος της στην Ευρώπη) με παραγωγή παικτών που παίζουν πλέον στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα ταλέντα της ομάδας χάντμπολ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και να διαπιστώσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην πόλη Σερρών που έχει παράδοση στο χάντμπολ.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση και το προπονητικό team του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ευχαριστεί θερμά τον κ. Τογανίδη  και όπως υπογραμμίζει «θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να τον έχουμε πάλι κοντά μας».

 

Μοιράσου το άρθρο: