Την πρόκρισης της στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος εξασφάλισε η ομάδα υδατοσφαίρισης κορασίδων του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπαχτσεβανίδη προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση, στην οποία θα πάρουν μέρος οι δέκα καλύτερες ομάδες της Ελλάδος με τον Πανσερραϊκό να εκπροσωπεί ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα μαζί με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι 10 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος είναι:

Όμιλος Θεσσαλονίκης: ΠΑΟΚ , ΜΓΣ Πανσερραϊκός.

Όμιλος Αττικής: Νηρέας Χαλανδρίου, Ολυμπιακός, ΓΣ Περιστερίου.

Όμιλος Βόλου: Πανιώνιος, ΝΕ Πατρών , ΟΥΚ Βόλου.

Όμιλος Χανίων : ΝΟ Βουλιαγμένης , ΝΟ Ρεθύμνου.

Νίκησε Άρη και Ηρακλή

Η ομάδα Κορασίδων πόλο του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού προκρίθηκε κερδίζοντας τον Άρη και τον Ηρακλή στους αγώνες της προκριματικής φάσης που διεξήχθησαν 9 και 10 Μαρτίου στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Η Σερραϊκή ομάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση πιστοποιώντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν:

Παρασκευή απόγευμα

ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΆΡΗΣ   19-8

Σάββατο πρωί

ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ –ΠΑΟΚ    12-20

Σάββατο απόγευμα

ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ    22-7

Βαθμολογία:

  1. ΠΑΟΚ 9
  2. ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 6
  3. ΆΡΗΣ 3
  4. ΗΡΑΚΛΗΣ 0

Οι αθλήτριες του Δημήτρη Μπαχτσεβανίδη που συνεχίζουν την παράδοση που έχει ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός είναι: Κελεσιενλή Μαίρη, Σαββοπούλου Μαρίζα, Δημητρίου-Κεσούλη Βάλια, Τσακαλοφίδου Αθηνά, Σαρηπαναγιώτη Πασχαλία, Κατιρτζόγλου Στέλλα, Τσακαλοφίδου Ελένη, Λαμπίδου Ευσταθία, Θεοχαρίδου Ελένη και Σαββοπούλου Σωτηρία.

 

Μοιράσου το άρθρο: