Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός των Σερραίων αθλητών στίβου την πρώτη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18 που διεξάγεται στην Κατερίνη.

Ο Σερραϊκός στίβους πανηγύρισε τέσσερα χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο αλλά και πολύ καλές επιδόσεις από τους υπόλοιπους αθλητές που συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Η Μαρίνα Ποργιοπούλου του Γ.Σ. Σέρρες 93 με μια εκπληκτική επίδοση (6:59:93) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια κι εξασφάλισε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η ομάδα 4Χ100 του Γ.Σ. Σέρρες 93 με τους Κουκουβέτσιο, Τσιμπίρη, Τοπκάρογλου και Μαρτινάκη με το χρόνο 42’’.84  και Πανσερραϊκό ρεκόρ όλων των κατηγοριών.

Σε ακόμα μια διοργάνωση στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Θοδωρής Ζιώγας του ΓΑΣ Βισάλτη Νιγρίτας στη σφυροβολία με βολή στα 69.03μ (έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας).

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Κωνσταντίνος Γεννίκης του ΟΦΚΑ Σερρών στη σφαιροβολία με βολή στα 17.42μ. O Βασίλης Μπουτσιούκης του ΟΦΚΑ Σερρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 110 μέτρα με εμπόδια. Η Θωμαή Καμήλαλη του ΟΦΚΑ Σερρών ήταν 4η στον τελικό στο ύψος με  επίδοση 1.65μ, ενώ η Θεοδώρα Σταμάτη του Γ.Σ. Σέρρες 93 πήρε την 5ηθέση στον ακοντισμό με βολή στα 43.79μ.

 

Μοιράσου το άρθρο: