Με υπερκομματικό συνδυασμό και διατηρώντας το όνομα της παράταξης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ του αδικοχαμένου Ανδρέα Δαϊρετζή κατέρχεται στην εκλογική μάχη για το Δήμο Ν.Ζίχνης δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Γιώργος Ντώνες.

«Δεν υπάρχει καμία αποχώρηση από την αρχική σύνθεση του συνδυασμού του αείμνηστου Ανδρέα Δαϊρετζή, συνεχίζουμε στον κεντρικό άξονα του προγράμματός του και προσπαθούμε να τον επεκτείνουμε με νέους ανθρώπους. Εξακολουθούμε να δίνουμε βαρύτητα στον αγροτικό τομέα, στη δημιουργία του γηροκομείου, στην προσέλκυση επενδύσεων και αξιοποίηση κοινοτικών προγραμμάτων» είπε ο κ. Ντώνες.
Ο επικεφαλής της παράταξης είπε πως ο Δήμος Ν.Ζίχνης είναι υγιής οικονομικά λόγω στης ορθής διαχείρισης του Ανδρέα Δαϊρατζή και σημείωσε πως ο νυν Δήμαρχος Παναγιώτης Πολυμέρης για επαγγελματικούς λόγους δεν θα είναι επικεφαλής αλλά συντάσσεται μαζί τους (απέστειλε και σχετική επιστολή).
Τέλος υποστήριξε πως σε μεγάλο βαθμό έχει γίνει η στελέχωση του ψηφοδελτίου και σύντομα θα γίνει η ανακοίνωση του προγράμματος και ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

Μοιράσου το άρθρο: