Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο  Ορφέας Νέου Σκοπού και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά Σερρών θα διοργανώσουν από τις 30 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου τουρνουά μπάσκετ παμπαίδων με την ονομασία 3rd Young Talents VOREIA BEER Tournament.

Μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός και ξεκίνησε με την πρωτοβουλία του προέδρου του Ορφέα Νέου Σκοπού Χρήστου Γκαβανόζη και του υπεύθυνου ακαδημιών του συλλόγου, παλαίμαχου διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργου Καράγκουτη.

Οι δύο τους είχαν το όραμα, τη θέληση και τις γνώσεις και έχοντας και τη στήριξη του Δημάρχου Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα καθιέρωσαν στην Ελλάδα ένα τουρνουά που συγκεντρώνει κάθε χρόνο στο Νομό Σερρών το αύριο του Ελληνικού μπάσκετ. Μάλιστα οι διοργανωτές παρουσιάζουν κάθε χρόνο και κάτι ξεχωριστό κι έτσι φέτος για πρώτη φόρα θα γίνουν παιχνίδια για δυο ηλικιακές κατηγορίες, τους 2005 και τους 2006,μεγαλώνοντας έτσι τον αριθμό συμμετεχόντων αθλητών! Το τουρνουά που αναμένεται για μια ακόμα φορά να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλης της Ελλάδας θα διεξαχθεί από τις 30 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2019 και θα λάβουν μέρος οι εξής ακαδημίες:

Στην ηλικία των 2005 : ΠΑΟΚ, ΔΕΚΑ, GBA, Μικτή Βορείου Ελλάδος, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πάτρας, Περιστέρι.

Στην ηλικία των 2006 : Ορφέας Νέου Σκοπού, Ολυμπιακός, Περιστέρι, Πανιώνιος, Προμηθέας Πάτρας, GBA, ΔΕΚΑ, ΠΑΟΚ.

 

Μοιράσου το άρθρο: