Με μια σημαντική απουσία θα κληθεί ο Πανσερραϊκός να αντιμετωπίσει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 3:00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Αετό Ορφανού για την 12η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Ο Ηλίας Εγγονίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον αρχηγό της ομάδας Άγγελο Κούτλα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο 23χρονος αμυντικός έπαιξε στα δέκα από τα έντεκα παιχνίδια των «λιονταριών» (απουσίασε λόγω ίωσης μόνο από το παιχνίδι στο Παραλίμνιο), τη φετινή περίοδο αγωνίζεται, κατά ανάγκη, ως κεντρικός αμυντικός (η θέση του είναι αμυντικός μέσος) και η προσφορά του στην ομάδα αξιολογείται σημαντική είτε στον αγωνιστικό χώρο, είτε στα αποδυτήρια αφού είναι από τους παίκτες που έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν κι έχουν ένα συναισθηματικό δέσιμο με το σύλλογο. Άλλωστε, από τον φετινό Πανσερραϊκό η κάθε απουσία βασικού παίκτη είναι ένα θέμα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Άγγελος Κούτλας που εκτός από τα παραπάνω, έχει και 56 συμμετοχές στη Γ εθνική.

Στη διακοπή για προπονητή

Ο Ηλίας Εγγονίδης θα καθίσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στον πάγκο του Πανσερραϊκού κόντρα στον Αετό Ορφανού. Το αν ο 43χρονος προπονητής συνεχίσει και το 2019 θα αποφασισθεί από τον Νίκο Κατσαβάκη και τους συνεργάτες του την περίοδο των γιορτών. Ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν θέλει να πάρει μια βιαστική απόφαση και θεωρεί ότι πρέπει η επιλογή να είναι η καλύτερη δυνατή έτσι ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που θα μπορέσει να υλοποιήσει τα σχέδια της διοίκησης για την αναγέννηση του Πανσερραϊκού τα επόμενα χρόνια.

 

Μοιράσου το άρθρο: