Με την ανατολή του νέου έτους η Ματίνα Σωτηρίου επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο Ελληνικό γυναικείο μπάντμιντον.

Η Ματίνα Σωτηρίου που αναδείχθηκε αθλήτρια της χρονιάς το 2017 στην αντιπτέριση με το… καλημέρα πρόσθεσε άλλα δύο χρυσά στην πλούσια από μετάλλια τροπαιοθήκη της. Ως αθλήτρια του Πλάτωνα Σερρών συμμετείχε και με τους υπόλοιπους αθλητές του Σερραϊκού συλλόγου στο 7ο Πανελλήνιο ΟΠΕΝ που διοργάνωσε η Περιφέρεια Σερρών στο Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου.

Κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς το 2017 η αθλήτρια Ματίνα Σωτηρίου (με τον προπονητή της Αλέξανδρο Καντζόγλου)

Στο τουρνουά  συμμετείχαν 100 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα,  οι οποίοι αγωνίσθηκαν για την υψηλή βαθμολογία αλλά και τα Prize Money που δίνει αυτός ο αγώνας. Την πρώτη μέρα των αγώνων  αγωνίστηκαν όλα τα σχήματα με τους επτά αθλητές του Α.Σ. ΠΛΑΤΩΝ Σερρών να πραγματοποιούν θαυμάσιες εμφανίσεις  και το σύλλογο να ανεβαίνει κι άλλο στην Πανελλήνια κατάταξη. Την επόμενη μέρα  πραγματοποιήθηκαν τα ημιτελικά και τα τελικά.

Η απονομή απλού Γυναικών με την Ματίνα Σωτηρίου για άλλη μια φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου

Τα αποτελέσματα των αθλητών του Πλάτωνα ήταν:

Στους Άνδρες: οι Αναστάσιος Μανδάνας  και Ραφαήλ Κιοσσές  πέρασαν 2 γύρους και έφτασαν στην 16άδα. Οι Περικλής Σιδηρόπουλος, Βασίλειος Στάμος και Ευθύμης Κουτσούρης στην 32αδα.

Διπλό ανδρών Κιοσσές Ρ./ Σιδηρόπουλος Π.

Στις Γυναίκες: η πρωταθλήτρια Ελλάδος και Νο 6 στην Ευρώπη στην κατηγορία των Κ17 Ματίνα Σωτηρίου έφτασε στον τελικό όπου έπαιξε απέναντι στην Πολύβια Τζήκα  του ΡΟΥΠΕΛ Σιδ/στρου και κέρδισε σε 3 σετ με 2-1 ( 15-21 , 21-17 , 21-16 )μετά από μία ώρα αγώνα.  Η μικρή Μαρία-Μυροφόρα Καντζόγλου έφτασε στην 32αδα.

Η Μαρία-Μυροφόρα Καντζόγλου

Στο διπλό ανδρών: Οι Κιοσσές Ρ./ Σιδηρόπουλος Π. έφτασαν στην 8αδα ενώ οι  Στάμος Β./ Κουτσούρης Ε. στην 16αδα

Ο Αναστάσιος Μανδάνας

Στο διπλό Γυναικών: οι Σωτηρίου Γρ./ Λαμπριανίδου Θ.(από Θεσ-νίκη) κέρδισαν τον τελικό με 2-0 απέναντι στις Τέντα Ει./Μουτεβελίδου Ελ.  από την Θεσ-νίκη

Διπλό ανδρών Στάμος Β./ Κουτσούρης Ε.

Τέλος στο Μικτό: οι Κουτσούρης Ευθ./ Γκρος Αν. έφτασαν στην 16αδα και οι Στάμος Β./ Καντζόγλου Μ. στην 32αδα.

 

Μοιράσου το άρθρο: