Δύο χρυσά, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός της αγωνιστικής παρουσίας των αθλητών του Πλάτωνα Σερρών στο διπλό Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντιπτέρισης U17 και Α-Γ που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Σιδηρόκαστρο.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αλέξανδρου Καντζόγλου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και… υπερασπίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον περσινό τίτλο στην Κ15 κατακτώντας και φέτος τα περισσότερα μετάλλια στη συγκεκριμένη κατηγορία .

Αναλυτικά οι αθλητές του Πλάτωνα Σερρών κατέκτησαν: 

U17
1η θέση για την Ματίνα Σωτηρίου στο απλό και 3η στο διπλό.

1η θέση για την Αντωνία Ανδρεάδου στο διπλό.

2η  θέση για τον  Ραφαήλ Κιοσσέ στο διπλό και 3η στο απλό.

Ο Περικλής Σιδηρόπουλος προερχόμενος από τραυματισμό δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα (έπαθε υποτροπή )κι εγκατέλειψε στον πρώτο του αγώνα . Ο σύλλογος του εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορα πάλι κοντά στους συναθλητές του.

Σε αυτήν την κατηγορία αγωνίστηκαν και οι μικρότεροι αθλητές με όλους τους να είναι στα κυρίως σχήματα και να προχωρούν ένα έως δύο γύρους : Βασίλειος ΣτάμοςΠαύλος Ζαγγελίδης, Ευθύμης Κουτσούρης και Μαρία-Μυροφόρα Καντζόγλου.

Α-Γ
Στο απλό πέρασαν στους 16 με πολύ καλές εμφανίσεις οι Αναστάσιος Μανδάνας και Νίκος Κουλακίδης.

Στο διπλό όλοι οι αθλητές του συλλόγου προκρίθηκαν στα προκριματικά , κέρδισαν τον 1ο αγώνα τους στο κυρίως σχήμα και ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με τις θέσεις 5-8. Αγωνίστηκαν τα αδέρφια Αναστάσιος και Δημήτρης Μανδάνας και ο Νίκος Κουλακίδης  με ζευγάρι τον Δημήτριο Αντωνιάδη από το Σιδηρόκαστρο. Η επόμενη μεγάλη διοργάνωση είναι το Διεθνές τουρνουά ανδρών-γυναικών που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Απριλίου στο Σιδηρόκαστρο.

 

Μοιράσου το άρθρο: