Αποχώρησαν χθες από τη συνάντηση με το διευρυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο οι Σερραίοι αγρότες του μπλόκο του Λευκώνα δηλώνοντας απογοητευμένοι διότι – όπως υποστηρίζουν – δεν πήραν απαντήσεις και δεσμεύσεις για τα θέματα που τους απασχολούν.

«Ήμασταν βέβαιοι πως οι προθέσεις των Υπουργών για τη συνάντηση δεν ήταν οι… αγνότερες και πως απλά αναζητούσαν ένα «άλλοθι», ωστόσο θεωρήσαμε πως έπρεπε να παραβρεθούμε.
Τους μονολόγους και τις «δεσμεύσεις» και τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς Υπουργών, ομολογουμένως θα τους… ζήλευε ακόμη και ο Μολιέρος για τις κωμωδίες του» αναφέρεται στην ανακοίνωση των αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων Ν.Σερρών που εξέδωσαν χθες το βράδυ και συνεχίζει «Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε εκείνη την αίθουσα όπου διαδραματίζονταν η μεγαλύτερη κωμωδία και είχαμε χρέος να αποχωρήσουμε.
Ένα είναι σίγουρο. Η Κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να βυσσοδομεί εις βάρος των αγροτών και των κτηνοτρόφων» τονίζεται στην ανακοίνωση.
Σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο μπλόκο του Λευκώνα θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους και θα αποφασίσουν όλοι μαζί για τις επόμενες κινήσεις τους.

Μοιράσου το άρθρο: