Την γέφυρα του Στρυμονικού εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, χθες το βράδυ, παρουσία του δημάρχου Ηράκλειας Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη, του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, του Αντιπεριφερειάρχη, των δημάρχων του νομού, των πρώην υπουργών Γιάννη Μαγκριώτη και Θεόφιλου Λεονταρίδη  και πλήθος κόσμου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως σήμερα γίνονται πολλά και σημαντικά έργα στην Κεντρική Μακεδονία . Έργα υποδομής που θα βελτιώσουν την αναπτυξιακή δυνατότητα της Περιφέρειας και την καθημερινότητα των πολιτών. Αυτό το έργο θα το συνεχίσουμε τους επόμενους μήνες  και,  τα επόμενα χρόνια με την εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας και είμαστε βέβαιοι ότι όταν κλείσει αυτός ο κύκλος θα παραδώσουμε μια Περιφέρεια πιο ισχυρή , πιο δυνατή πιο ανθρώπινη.

Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν, τον δήμαρχο Ηράκλειας, τους αντιδημάρχους, τους εργαζόμενους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό,  στο να ολοκληρωθεί η γέφυρα , παρά την γραφειοκρατία και ξεπερνώντας τα εμπόδια που η ίδια η πολιτεία έβαζε αυτά τα χρόνια.

Έργο πνοής που ενώνει το χωριό χαρακτήρισε την γέφυρα ο δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης και ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του έργου. Ευχαρίστησε τους κατοίκους του Στρυμονικού που τον εμπιστεύτηκαν και τον στήριξαν και σήμερα απολαμβάνουν αυτό το μεγάλο έργο, ευχαριστίες απεύθυνε και προς τον Περιφερειάρχη.

Συγκινημένος για την γέφυρα δήλωσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης , σημειώνοντας πως είναι ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο καθώς ξύπνησαν και παλιές αναμνήσεις καθώς βίωσε το πρόβλημα αυτό του χωριού από τα παιδικά του χρόνια. Όπως είπε το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ταμείο Οδοποιίας , όταν ήταν υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, δυστυχώς όμως οι πολλές εναλλαγές κυβερνήσεων , οι πτωχεύσεις εργολαβικών εταιριών και τα λάθη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που ήταν ο κύριος του έργου , στην οποία είχαν σταλεί τα χρήματα , οδήγησαν στην καθυστέρηση  υλοποίησης του έργου. «Νοιώθω ανακουφισμένος που ολοκληρώθηκε η γέφυρα και παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία» είπε ο κ. Μαγκριωτης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μοιράσου το άρθρο: