Ένα καινούργιο  απορριμματοφόρο παρέδωσε χθες στον Δήμο Σερρών ο ΤΑΠ, στο πλαίσιο του προγράμματος Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επενδύσεων που υλοποιεί στις περιοχές από τις οποίες διέρχεται ο Διαδρατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη  και του υπεύθυνου τοπικών κοινωνιών του TAP για την Κεντρική Μακεδονία Θάνου Σκρέκα.

Ο Δήμαρχος Σερρών τόνισε ότι ο τομέας καθαριότητας θα ενισχυθεί με ένα ακόμη απορριμματοφόρο για να εξυπηρετήσει τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στην αποκομιδή των απορριμμάτων και ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του TAP για την συνεργασία και τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές επενδύσεις της εταιρείας στο Δήμο Σερρών, που υλοποιούνται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Αγγελίδης υπογράμμισε ότι με το καινούργιο απορριμματοφόρο η δημοτική αρχή από το 2011 έως σήμερα έχει προσθέσει στον τομέα της καθαριότητας  επτά (7) νέα απορριμματοφόρα, με τα οποία  η αποκομιδή γίνεται πιο αποτελεσματικά και βελτιώνεται σημαντικά ο τομέας καθαριότητας.

Επίσης στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Σερρών θα προμηθευτεί τέσσερα(4) ηλεκτροκίνητα τετράκυκλα οχήματα για τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας και συγκεκριμένα για την καθαριότητα των πεζοδρόμων.

Στο  πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ο TAP – σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σερρών – έχει στηρίξει και άλλες πρωτοβουλίες στο Δήμο Σερρών, όπως  την ετήσια οικολογική εκδήλωση ECO FESTIVAL, την ανάπλαση της οδού Δορυλαίου στο κεντρικό πάρκο και την εγκατάσταση εννέα (9) κλιματιστικών στις κοινότητες Άνω Καμήλας και Κωνσταντινάτου, ενώ η συνεργασία του αγωγού με το Δήμο συνεχίζεται για την υλοποίηση και άλλων έργων όπως έχουν υποσχεθεί στις κοινότητες Προβατά, Μονοκλησσιά, Κ.Καμήλα, Κάτω Μητρούση, Α. Καμήλα και Κωσταντινάτο.

Μοιράσου το άρθρο: