Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το μεσημέρι  ο Δήμαρχος Ν.Ζίχνης Ανδρέας Δαϊρετζής, ο οποίος μετά από σοβαρό τραυματισμό άφησε χθες την τελευταία του πνοή.

Στις 12 το μεσημέρι  στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου Ν.Ζίχνης η εψάλλη η εξόδιος ακολουθία. Εκατοντάδες συνδημότες του, συνάδελφοι του στην Τ.Α αλλά και στην Εθνική Τράπεζα που εργαζόταν και πλήθος κόσμου του είπε το στερνό αντίο

Σε βαθιά θλίψη βρίσκεται από χθες όχι μόνο η περιοχή της Ν.Ζίχνης, αλλά ολόκληρη η τοπική κοινωνία , καθώς ο Ανδρέας Δαϊρετζής είχε επί σειρά ετών έντονη πολιτική και συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Ξεχώριζε για την εντιμότητα ,την ευθύτητα του χαρακτήρα του και το πηγαίο χιούμορ του.

Συγκλονιστικοί ήταν οι επικήδεια από τον βουλευτής Μιχάλη Τζελέπη , τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ζίχνης, τον πρώην διευθυντή της εθνικής τράπεζας Σερρών και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στον δήμο και του εκδότη Αθανάσιου Αραμπατζή.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, o Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, βουλευτές όλων των κομμάτων, οι Πρόεδροι της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔΚΜ έστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα όπως και Δήμαρχοι, εκπρόσωποι κομμάτων και άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συγκλονισμένοι από τον πρόωρο και άδικο χαμό του.

 

Μοιράσου το άρθρο: