Αύριο Παρασκευή στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η  5η Σύγκληση της ΝΟ.Δ.Ε ΝΔ Σερρών με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη, που αφορούν τον συντονισμός δράσεων για το επερχόμενο 12ο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Δεκεμβρίου και η συγκέντρωση ειδών ένδυσης και υπόδησης, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων μακράς διάρκειας, για τη δράση  «ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ».

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Θόδωρος Καμπούρης είπε πως θα απασχολήσουν το Σώμα τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες για το 12ο Συνέδριο κατά το οποίο θα εκλεγεί και η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Από το Ν.Σερρών θα συμμετάσχουν 18 εκλεγμένοι σύνεδροι και μαζί με τους εξ οφίτσιο  συμμετέχοντες θα φτάσουν περίπου τους 40.

Παράλληλα  ο κ. Καμπούρης αναφέρθηκε και στη δράση που ήδη πραγματοποιεί η ΝΟΔΕ από την Δευτέρα « ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ» με συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ένδυσης για συνδημότες μας που τα έχουν ανάγκη,  επισημαίνοντας την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Η δράση συνεχίζεται  έως την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και η συγκέντρωση τροφίμων γίνεται στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Μοιράσου το άρθρο: