Στα … πράσα πιάστηκε «θηλυκή συμμορία» που ενέχεται σε 14 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών, που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα στην πόλη των Σερρών, με τη λεία τους να ξεπερνά τις 12.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τέσσερις  γυναίκες ηλικίας 35 και 21 ετών και δύο ανήλικες ηλικίας 16 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, δρούσαν από κοινού τουλάχιστον από τον περασμένο Αύγουστο στην πόλη των Σερρών, όπου με το πρόσχημα της επαιτείας ή πώλησης θρησκευτικών αντικειμένων, εντόπιζαν οικίες τις οποίες παραβίαζαν είτε εισέρχονταν από ανασφάλιστα σημεία, με σκοπό την διάπραξη κλοπών. Οπως διαπιστώθηκε, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, αξίας  12.000 ευρώ και άνω.

Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 40 και 35 ετών, για παραμέληση εποπτείας των παραπάνω ανηλίκων. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Μοιράσου το άρθρο: