Για το ευοίωνο μέλλον του τμήματος κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού μίλησε ο Στέργιος Συλαίος μετά τους πρώτους αγώνες της χρονιάς που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Ο Στέργιος Συλαίος, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές που συνεργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο με τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό, μίλησε για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Σερραϊκό σύλλογο αλλά και το όραμα που έχουν στο τμήμα ο έφορος Ζήσης Γκράτσιος, οι συνεργάτες του στη διοίκηση και οι προπονητές. Ο Στέργιος Συλαίος είπε: «Εδώ και ενάμιση χρόνο ζω μια πολύ σημαντική εμπειρία στην προπονητική μου καριέρα να είμαι επικεφαλής προπονητής σε δύο πολύ ιστορικά σωματεία, τον Ν.Ο.Καβάλας και τον Πανσερραϊκό. Η εμπειρία αυτή απαιτεί από μένα, όχι διπλή αλλά πολλαπλή προσπάθεια. Όταν όμως ο κόπος ανταμείβεται από το χαμόγελο των παιδιών από τις επιτυχίες τους τότε ο κόπος αυτός μετατρέπεται σε υπερηφάνεια.

Ο Στέργιος Συλαίος μιλά στους κολυμβητές του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού

Σήμερα λοιπόν θέλω να αναφερθώ στην μεγάλη δουλειά που γίνεται στον Πανσερραϊκό. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκα στο μικρό κολυμβητήριο των Σερρών αισθάνθηκα δικός τους άνθρωπος. Στο τμήμα υπάρχει όραμα ,πολύ μεράκι και μεγάλη αγωνία για να μπει η ομάδα σε τροχιά ανόδου. Βασικά συστατικά για να στηριχθείς προκειμένου να «χτίσεις» τον νέο Πανσερραϊκό. Όσο για τον έφορο, τον Ζήση Γκράτσιο, τι να πεις γι αυτόν τον άνθρωπο. Φίλος από τα παλιά με μεγάλη «τρέλα» τόσο για το άθλημα αλλά κυρίως για τον Πανσερραϊκό. Σκέφτεται τα πάντα πριν από σένα για σένα. Θέλει και είμαι σίγουρός ότι θα τα καταφέρει να φέρει την ομάδα στην ελίτ της Ελληνικής κολύμβησης. Είναι μεθοδικός, επίμονος, αφιερώνει χρόνο και χρήμα στην μεγάλη του αγάπη.
Τι να πω και για τους στενούς μου συνεργάτες, προπονητές αλλά και φίλους πραγματικούς, την Μαρία Εμμανουηλίδου, τον Δημήτρη Κόκκινο, τους Δημήτρη και Στέργιο Πάππο. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Ο Στέργιος Συλαίος με τον Νίκο Γέμελο στην προπόνηση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού

Άφησα για το τέλος τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τους κολυμβητές της ομάδας, σας ευχαριστώ πολύ όλους για την προσπάθειά σας αλλά και για την αποδοχή σας. Το μέλλον σας ανήκει. Το πρώτο μεγάλο τεστ της χρονιάς πέρασε με μεγάλη επιτυχία. Συνεχίστε έτσι και το καλοκαίρι μας περιμένουν τα καλύτερα!».

Μοιράσου το άρθρο: