Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

Ιωάννινα

Συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις κατά των εξορύξεων υδρογονανθράκων στην Ήπειρο κατά τη διάρκεια των ενημερωτικών συναντήσεων που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η εταιρεία η οποία πρόκειται να πραγματοποιήσει γεωφυσικές έρευνες και καταγραφές στους νομούς Άρτας και Πρέβεζας και στα νότια τμήματα των νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Ρόδος

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21 χρόνων φοιτήτριας στη Ρόδο προκύπτουν,σύμφωνα με πληροφορίες. Δύο μάρτυρες άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην υπόθεση.

Ορεστιάδα

Μέσα στον Ιανουάριο του 2019 αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή του σταθμού διοδίων στο Αρδάνιο του Έβρου, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Εγνατίας Οδού ΑΕ, κ. Αντωνούδη.

Καβάλα

Σε συμμετοχή στο πανελλαδικό συνταξιουχικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα καλεί τα μέλη του το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας «Η Ενσωμάτωση».

Ηράκλειο

Η διεθνούς φήμης πρωτευοντολόγος, ηθολόγος και πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών Τζέιν Γκούνταλ πραγματοποιεί ομιλία αύριο το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, στην εκδήλωση που οργανώνουν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και η Περιφέρεια του νησιού.

Καρδίτσα

Τουλάχιστον τέσσερις σκύλοι και δύο γάτες έχουν πέσει θύματα εγκληματικής πράξης από «συνάνθρωπό» μας στον χώρο του Παυσιλύπου -όπου ειδικά αυτές τις ημέρες βρίσκονται πάρα πολλά μικρά παιδάκια λόγω του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου της «Παυσιλυπούπολης»- καταγγέλλουν ο Φιλοζωικός Όμιλος Καρδίτσας και το Σωματείο «Διασώζω».

Κοζάνη

Βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση τα σχέδια για την ανάπλαση της περιοχής του ΟΣΕ Κοζάνης -η οποία παραχωρήθηκε στον δήμο- ενώ μέχρι τέλους του έτους αναμένεται το Προεδρικό Διάταγμα για την τροποποίηση του σχεδίου πόλης.

Τρίπολη

Μαθήτρια ετών 73 στα θρανία. Στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στο Κρανίδι τη φετινή σχολική χρονιά.

Βόλος

Ο Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Εγκληματολογίας και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλά σε εκδήλωση του δικηγορικού συλλόγου Βόλου με θέμα «Διαφθορά, καρκίνωμα της Δημοκρατίας», σήμερα στις 7.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Τρίκαλα

63 δήμαρχοι και πρώην νομάρχες τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην αυτοδιοίκηση, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε στα Τρίκαλα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας.

Μοιράσου το άρθρο: