Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ανησυχία στην Πρέβεζα λόγω της σεισμικής δραστηριότητας στη διάρκεια της νύχτας .Η ισχυρότερη σεισμική δόνηση σημειώθηκε τα ξημερώματα και είχε μέγεθος 4,5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, ανοιχτά της πόλης.

ΦΛΩΡΙΝΑ

Για 13η μέρα συνεχίζεται ο ολικός παγετός στην Π.Ε. Φλώρινας με τη θερμοκρασία να είναι υπό του μηδενός.

ΚΟΖΑΝΗ

Αύξηση κατά 100% σημείωσαν τα κατάγματα στα Νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαίδας το τελευταίο τριήμερο, εξαιτίας του πάγου που σχηματίστηκε στα πεζοδρόμια, τα οποία και στις δυο πόλεις, σε μεγάλο τμήμα τους, παραμένουν απροσπέλαστα

ΠΑΤΡΑ

Ειδικοί από την Αυστρία θα αναλάβουν την τεχνητή κατάρρευση των χιονοστιβάδων στο χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Την ικανοποίηση του από το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου εκφράζει ο εμπορικός κόσμος της Κέρκυρας, ζητώντας την απλοποίηση του μέτρου έτσι ώστε οι επιχειρήσεις και οι πολίτες να μπορέσουν να

ΠΥΡΓΟΣ

Ανάστατοι οι κάτοικοι των παραποτάμιων κοινοτήτων της Ολυμπίας, καθώς τα “φουσκωμένα” νερά του Αλφειού παρασύρουν τις καλλιεργειές τους προκαλώντας μεγάλη καταστροφή.

ΡΟΔΟΣ

Σε έναν ακόμη καθαρισμό θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες το Λιμενικό Ταμείο στο λιμανάκι των Φανών, που έκλεισε για άλλη μια φορά από τα φύκια. Ο καθαρισμός θα γίνει με μια νέα τεχνική, που θεωρείται ότι θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΡΙΠΟΛΗ

Η απονομή των βραβείων του Αγρότη και του κτηνοτρόφου της χρονιάς θα γίνει σε ειδική τελετή το Σάββατο στην Μονεμβασιά. Αγρότης του 2018 είναι ο Παναγιώτης Πασσάς από την Αμαλιάδα και κτηνοτρόφος ο Σοφοκλής Φιλιππίδης από τις Σέρρες.

Μοιράσου το άρθρο: