Απαντήσεις γύρω από βασικά θέματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου της Τρίπολης, έδωσε, χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, η πρόεδρος του δ.σ. της ΚΕΔΗΤ, κ. Δώρα Μπρακουμάτσου, σε ερωτήσεις δημοτικών παρατάξεων.

Η κ. Μπρακουμάτσου, μεταξύ άλλων, δήλωσε: » Η κατάσταση στην επιχείρηση είναι δύσκολη. Θέλουμε να λειτουργήσει ομαλά. Δίνουμε »μάχη» σε πολλά θέματα και για αυτό, θέλουμε να είστε συναγωνιστές και όχι ανταγωνιστές. Μαζεύουμε όλα τα δικαιολογητικά και στοχεύουμε να καταθέσουμε προυπολογισμό για να μπορέσει η ΚΕΔΗΤ να λειτουργήσει. Έχουμε πληρώσει 3 μισθούς στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα »Βοήθεια στο Σπίτι» και δύο στους εργαζόμενους για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών.»
Για το θέμα της ΚΕΔΗΤ, ο δήμαρχος της πόλης, κ. Δημήτρης Παυλής είπε τα εξής: » Αυτό που είναι εμείς να κάνουμε το κάνουμε. Τα υπόλοιπα τα έχουν αναλάβει οι ορκωτοί λογιστές και η δικαιοσύνη. Τα Σπήλαια του Κάψια λειτουργούν κανονικά και μάλιστα έχουν 50% περισσότερες εισπράξεις απ’ ότι πέρυσι. Έχουν ένα πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού, όμως το παλεύουμε και αυτό».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: