«Η εταιρεία ορκωτών λογιστών δυσανασχέτησε με το εύρος του υλικού της ΚΕΔΗΤ, αλλά και με τον χρόνο που απαιτείται για τον έλεγχο και σε συνδυασμό με τα περισσότερα χρήματα που απαιτούσε για την διεκπεραίωση τις βαθιάς αυτής υπόθεσης, διακίνησε έγγραφο, γνωστοποιώντας την πρόθεσή της να εγκαταλείψει την παροχή υπηρεσιών προς το θέμα, μιας και οι όροι της σύμβασης δεν συνάδουν με αυτό που είχε να αντιμετωπίσει».

Αυτό απάντησε η Δημοτική Αρχή της Τρίπολης, σε ερώτηση για την πορεία ελέγχου της ΚΕΔΗΤ, που κατέθεσε πρόσφατα ο Γιάννης Σμυρνιώτης, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο της Τρίπολης.

Ο κ. Παυλής, δήμαρχος της Τρίπολης, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την απόφαση της εταιρείας να αποχωρήσει απ’ τον έλεγχο, ενώ αναρωτήθηκε και για τον ρόλο που ίσως να παίζουν κάποιοι εντός της ΚΕΔΗΤ, με αφορμή ανάρτηση σχεδίου σύμβασης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση, εξέφρασε την άποψη ότι ουδείς είναι σίγουρος τελικά εάν είχε υπογραφεί σύμβαση μεταξύ Δήμου και εταιρείας και ότι αυτή η υπόθεση, με τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής, εκθέτει την πόλη, δυσμημίζει το Δήμο και όσο δεν ξεκαθαρίζει, δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα που μόνο δυσάρεστες εξελίξεις επιφέρουν.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: