Στη διάθεση του κόσμου είναι τα εισιτήρια για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ με την FC SCHALKE 04, για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Τα εισιτήρια διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) έως και σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου κατά τις ώρες καταστημάτων. Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται στο Star Store από τις 9:00 έως τις 14:00 και στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» από τις 15:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νέο αθλητικό Νόμο, ΟΛΑ τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν αρκετά έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Το εισιτήριο του αγώνα είναι ονομαστικό και δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του σε άλλο φίλαθλο.

Οι φίλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1, ότι για να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15€ στη Θύρα 2 και 20€ στις Θύρες 1 και 3.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 20:05
Ώρα έναρξης αγώνα: 22:05.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: