Με ανακοίνωσή της Η ΠΑΕ Αστέρας ενημερώνει τους φιλάθλους για τον τρόπο που μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (05/11, 22:05) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:

Εισιτήρια για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) έως και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, εισιτήρια θα διατίθενται στο StarStore από τις 9:00 έως τις 14:00, καθώς και στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» από τις 15:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νέο αθλητικό Νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν αρκετά έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια του γηπέδου. Το εισιτήριο του αγώνα είναι ονομαστικό και δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του σε άλλο φίλαθλο.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 ότι για να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20€ στη Θύρα 2 και 25€ στις Θύρες 1 και 3.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 20:05

Ώρα έναρξης αγώνα: 22:05

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: