Το ΚΚΕ Πελ/σου καταγγέλλει τους βανδαλισμούς

Τους βανδαλισμούς σε βάρος του μνημείου προς τιμήν της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, στους πρόποδες του Ταΰγετου, που πρόσφατα εγκαινιάστηκε καταγγέλλει η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
Το περιστατικό συνέβη βραδυνές ώρες της περασμένης Τρίτης 30 Μαΐου, όταν άγνωστα άτομα έβαψαν και προσπάθησαν να καταστρέψουν το μνημείο της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ που πρόσφατα κατασκευάστηκε.

“Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία χιλιάδων λαού στα αποκαλυπτήρια του μνημείου την Κυριακή 28 Μαΐου” αναφέρει η Ε.Π. του ΚΚΕ Πελοποννήσου και παρατηρεί ότι «η ιστορία του εργατικού επαναστατικού κινήματος στην Ελλάδα και την Πελοπόννησο είναι μεγάλη και ποτισμένη με το αίμα χιλιάδων αγωνιστών. Αυτούς τιμήσαμε την Κυριακή, αυτούς τίμησαν με την παρουσία τους οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι, αλλά και όλοι αυτοί που συνέβαλαν στην ανέγερση του μνημείου, άσχετα αν συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ».

Επίσης “καλεί το λαό της Πελοποννήσου να καταδικάσει αυτές τις ενέργειες, να απομονώσει τις αντιδραστικές δυνάμεις που στρέφονται ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα, να περιφρουρήσει το μνημείο τιμής της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος