* Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος βρίσκεται στο Στρασβούργο, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ναυπλιέων στη Γενική Συνέλευση του δικτύου Club De Strasbourg που πραγματοποιείται στην κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου της πόλης.

Στη συνέλευση συμμετέχουν 31 δήμοι από 18 ευρωπαϊκές ως επί το πλείστον χώρες και αυτή τη στιγμή εξελίσσεται συζήτηση ανταλλαγής καλών πρακτικών σε θέματα υποδοχής και ενσωμάτωσης προσφύγων ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση σε επιμέρους επιτροπές για θέματα αθλητισμού, πολιτισμού, ανθρώπινων δικαιωμάτων και πράσινης ενέργειας

* Το Δ.Σ Ναυπλίου θα συνεδριάσει τη Δευτέρα στις 2μμ με βασικό θέμα την έγκριση του τεχνικού προγράμματος έργων του 2018.

* Το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Θόδωρου Μαραγκού «Δεν θα σωπάσω» (παραγωγής 2015) θα προβάλει ο ανοιχτός κοινωνικός χώρος «Δον Κιχώτης» (Καλαμαρά 4, Άργος ) απόψε στις 9. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

* «Ο Ζαν Κοκτώ συναντά το Λουδοβίκο των Ανωγείων» στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο απόψε στις 8.30 , για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».Η παράσταση αποτελεί τον δεύτερο σταθμό της κοινής προσπάθειας των Δήμων Αμαρουσίου, Ναυπλιέων, Περιστερίου, Ελληνικού και Αργυρούπολης για την ενίσχυση του σημαντικού έργου που επιτελεί στην προστασία και φροντίδα των παιδιών ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

σύνταξη ειδήσεων
Γιάννης Γαλανόπουλος

Μοιράσου το άρθρο: