Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΛ αύριο Τετάρτη (23/01, 17:15), στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Το κόστος για όλες τις θύρες ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ε.Λ., για την 2η αγωνιστική μέρα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018/2019 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) έως και αύριο Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι ανοιχτά από τις 15:00 έως και τις 17:15

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες με αξία 10€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.»

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.eurokinissi.gr

Μοιράσου το άρθρο: