Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής κάνοντας σαφές πως θα είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου.

Ξεκαθάρισε πως η παράταξή του, «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά», θα είναι παρούσα στις επόμενες εκλογές και πως όσα ακούγονται για μη συμμετοχή της είναι μία σπέκουλα που βολεύει κάποιους να διαδίδεται.

Μάλιστα ανακοίνωσε πως έως τα τέλη Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το 60% των υποψηφίων του συνδυασμού του και τέλος Μαρτίου οι υπόλοιποι, λέγοντας ότι θα γίνει μεγάλη ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, ενώ θα είναι και πάλι υποψήφιοι από τους υπάρχοντες όσοι αποδεδειγμένα είναι ικανοί.

Δεν έκρυψε ότι κατά 80% είναι έτοιμο το ψηφοδέλτιο της παράταξής του και ότι θα είναι ανοιχτός στις συμμαχίες και στη συνεργασία του με άλλες παρατάξεις ακολουθώντας το νέο εκλογικό σύστημα.

Για τα έργα τα οποία έχουν εξασφαλιστεί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του και θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα στο δήμο της Τρίπολης είπε, ότι δεν έχουν γίνει εδώ και 30 χρόνια στο δήμο, ενώ τα «ώριμα» έργα ξεπερνάνε τα 150 και πως δεν κάνει «μικρές παρεμβάσεις» για προεκλογικούς λόγους, όπως γινόταν κατά το παρελθόν αλλά ουσιαστικά έργα που θα ωφελήσουν σε βάθος χρόνου τους δημότες της Τρίπολης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: