Με εξήντα ένα (61) θέματα ημερήσιας διάταξης, με δέκα εννέα (19) εκτός διάταξης και με ερωτήσεις συμβούλων για διάφορα θέματα επικαιρότητας, διεξήχθη, σήμερα στην Τρίπολη, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Απ’ τα τακτικά θέματα, ξεχώρισαν αυτά που είχαν σχέση α) με την μετονομασία της πλατείας Φιλικών («Πλατεία Προσφύγων Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης»), β) με την συμμετοχή του δήμου και την οικονομική του στήριξη, για διάφορες εκδηλώσεις συλλόγων, σωματείων και κοινοτήτων, γ) με τις επιχορηγήσεις συλλόγων/σωματείων, δ) με την συμμετοχή του δήμου σε διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα και ε) με την αλλαγή όρων και κανόνων στη χωροθέτηση τραπεζικαθισμάτων στην Πλατεία Λεβιδίου.

Πάνω-κάτω, τα ζητήματα των εκτός ημερήσιας διάταξης, αφορούσαν και αυτά, οικονομικές ενισχύσεις και συμμετοχή του δήμου σε διάφορες πολιτιστικές-ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Οι ερωτήσεις των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, είχαν να κάνουν με θέματα γεωτρήσεων και αποκομιδής απορριμμάτων σε διάφορα χωριά του δήμου.

Συζητήθηκαν επίσης και ζητήματα που είχαν σχέση με τον δημοτικό φωτισμό, αλλά και με τον περιμετρικό δρόμο που οδηγεί στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Απάντηση δόθηκε και σε ερώτηση που είχε να κάνει με την σωστή εκτέλεση του έργου «Βοήθεια στο Σπίτι».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: