Δύο πρώην πρωταθλήτριες, νυν γυμνάστριες και προπονήτριες, του ελληνικού ανσάμπλ, η Νικολέτα και η Ράνια Τσάγαρη, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο στούντιο της ΕΡΤ Τρίπολης και στην ζωντανή, δίωρη εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή».

Με αφορμή την παρουσία τους στην Τρίπολη και την ομιλία τους στα παιδιά του 1ου δημοτικού σχολείου, τα δύο κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής, δέχθηκαν πρόσκληση και παρευρέθηκαν στο στούντιο της ΕΡΤ Τρίπολης, όπου και παραχώρησαν συνέντευξη για όλα τα θέματα (ερασιτεχνικός αθλητισμός, μαζική άθληση, πρωταθλητισμός, αξίες, χαρακτήρες, πρότυπα, «ευ αγωνίζεσθε», ευγενής άμιλλα, αυτογνωσία, υγεία, διατροφή, προβλήματα κλπ.).

Τα δύο κορίτσια, δραστηριοποιούνται το τελευταίο διάστημα στην Μεγαλόπολη, όπου και προσπαθούν να διαδώσουν την ρυθμική γυμναστική και να την καθιερώσουν.

Έχουν ιδρύσει σωματείο στην περιοχή και ευελπιστούν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Πρόκειται για γυμνάστριες, με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις, κατά τη διάρκεια του αθλητικού τους βίου, κορίτσια που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της εθνικής ομάδας και που έφτασαν μέχρι και τους ολυμπιακούς αγώνες (Πεκίνο 2008).

φωτό: Β. Κούβαλης, Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: