Συνάντηση ανθρώπων που στηρίζουν και στελεχώνουν την περιφερειακή παράταξη “Ανταρσία στο Μωριά», έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Τρίπολη και στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Η ανοιχτή συγκέντρωση, είχε περιφερειακό χαρακτήρα και στόχευσε στη λήψη αποφάσεων της παράταξης, γύρω απ’ το πρόγραμμα, την τακτική και το ψηφοδέλτιο, εν’ όψει των περιφερειακών εκλογών.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης (είναι εντός περιφερειακού συμβουλίου), περιέγραψαν τις πολιτικές και τις περιφερειακές εξελίξεις, στάθηκαν στα όσα έκαναν, εντός περιφερειακού συμβουλίου, επεσήμαναν τις παραλήψεις και τα κενά τους και κατέθεσαν προτάσεις και σκέψεις για το ψηφοδέλτιο και τον άνθρωπο που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου.

Κάλεσαν, δε, τους πολίτες να συμβάλλουν στο δύσκολο δρόμο της συλλογικής πάλης και της οργάνωσης του κινήματος, όπως είπαν, ώστε να εμποδιστούν οι μνημονιακές και οι καπιταλιστικές πολιτικές που οδηγούν σε εξαθλίωση τις κοινωνίες και τους εργαζόμενους.

Στην συνάντηση, παρουσιάστηκε και εκπρόσωπος της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» (Σαράντος Αλεξανδρής), ο οποίος και απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας και κοινής συμπόρευσης των δύο παρατάξεων (ένα κοινό ψηφοδέλτιο), κάτι που θα εξεταστεί σε εύλογο χρόνο, απ’ την «Ανταρσία στο Μωριά».

Στην Τρίπολη, βρέθηκαν σήμερα και οι τρεις (3) εκπρόσωποι της Ανταρσίας, που έχουν διατελέσει περιφερειακοί σύμβουλοι (Παναγιώτης Κάτσαρης, Νίκου Δονάτος, Γιώργος Τζαμουράνης).

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: