« Το έργο του περιμετρικού δρόμου της Σταματίου Βούλγαρη, που οδηγεί στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, το αργότερο σε 2 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχει ανάδοχος, έχει υπογράψει, έχει ήδη αναρτηθεί το έργο στη Διαύγεια και αυτό θα γίνει. Η χρηματοδότηση είναι μέσω ΣΑΤΑ Δήμου Τρίπολης. Υπάρχει ποσό της τάξεως των 185.000 ευρώ για πέντε (5) δρόμους».

Αυτό δήλωσε, σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος της Τρίπολης, κ. Δημήτρης Παυλής, απαντώντας σε, σχετική ερώτηση που κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο, επικεφαλής (Κ. Τζιούμης) δημοτικής παράταξης.

Και κατέληξε ως εξής ο κ. Παυλής:

«Θα στηρίξουμε τον Αστέρα. Ο Αστέρας ανήκει στην Τρίπολη, στην Αρκαδία, στην Πελοπόννησο σ’ όλη την ελληνική περιφέρεια. Ευχαριστούμε πολύ τους ιδιοκτήτες της εταιρείας για όλα όσα έχουν προσφέρει και για όλα όσα κάνουν ή σχεδιάζουν να κάνουν. Ωστόσο, εμείς δεν σπεκουλάρουμε, όπως κάνουν πιθανώς άλλοι. Δεν μας ενδιαφέρει η άποψή τους. Είναι δικαίωμά τους να εκφράζονται όπως νομίζουν. Η ουσία είναι μία και μοναδική. Για την ομάδα αυτή, κανένας δεν μπορεί να πει κάτι αρνητικό. Εμείς, θα παρέμβουμε και σε άλλα θέματα, όπως τα αποστραγγιστικά έργα, όμως, αυτά, θα γίνουν σιγά σιγά. Ο δρόμος που επείγει, το αργότερο σε δύο (2) μήνες, θα είναι έτοιμος απ’ τον εργολάβο. »

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: