«Είμαστε ικανοποιημένοι απ’ την καθαρή απόφαση που έλαβε χθες το απόγευμα, στην Τρίπολη, η γενική συνέλευση του Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων Πελοποννήσου. Είναι αυτό που ζητάμε εδώ και καιρό. Η απόφαση για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Φορέα και της Περιφέρειας για να προχωρήσει το έργο του ΣΔΙΤ Πελ/σου, είναι κάτι το θετικό. Πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Δεν πρέπει να φοβούνται οι Δήμοι. Η σύμβαση που θα υπογραφεί, είναι στην ουσία, μία πράξη συνεργασίας των δύο πλευρών και δεν αποτελεί εκχώρηση αρμοδιοτήτων.»

Τα πιο πάνω – μεταξύ άλλων- , δήλωσε, σήμερα το πρωί, σε συνέντευξη Τύπου, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, σχολιάζοντας την απόφαση του Φορέα Διαχείρισης, να συμφωνήσει στην υπογραφή σύμβασης με την Περιφέρεια για το θέμα των έργων της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις της, η κ. Νικολάκου, είπε τα εξής: «(…) θα συνεχιστούν οι συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να προχωρήσει σύντομα η δράση που θα οδηγήσει στην υπογραφή του ΣΔΙΤ. Ζητάμε συνεργασία και όλα τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν. Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη. Θέλουμε να γίνουν γρήγορα τα επόμενα βήματα. Είμαστε στην τελική ευθεία πλέον».

Μοιράσου το άρθρο: