Ανακοινώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, οι δικαστικές αποφάσεις που αφορούν προσωρινές διαταγές, γύρω απ’ τα θέματα των απορριμμάτων του δήμου της Τρίπολης σε Μεγαβούνι και Άγιο Βλάση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Τρίπολης και στην μεσημεριανή ραδιοεφημερίδα, ο δικηγόρος του δήμου Τρίπολης, κ. Θάνος Καρνέζης, γνωστοποίησε τις τρεις, προσωρινές αποφάσεις.

Είπε χαρακτηριστικά:

« Είχαμε απόρριψη στο αίτημα για φερόμενα δικαιώματα κυριότητας, έξι κατοίκων της περιοχής Μεγαβουνίου, ενώ απορρίφθηκε και το αίτημα των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων κατά του δήμου Τρίπολης για τις άδειες στο Μεγαβούνι. Τέλος, έγινε δεκτό το αίτημα του δήμου της Τρίπολης για έκδοση προσωρινής διαταγής για παράταση χρήσης του χώρου, στη θέση «Άγιος Βλάσης». Στις 4 Μαίου 2018, θα εκδικαστούν τα κύρια ασφαλιστικά μέτρα του δήμου, αλλά και των προέδρων των κοινοτήτων. Η απόθεση των απορριμμάτων στον Άγιο Βλάση, συνεχίζεται κανονικά».

Και κατέληξε ως εξής, ο γνωστός δικηγόρος: «Είχαμε τρεις επιτυχίες σήμερα ως Δήμος Τρίπολης. Αισιοδοξούμε και για τις επόμενες αποφάσεις».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: