Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, συνδιοργανώνεται από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σπάρτης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου/Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ημερίδα με θέμα : «Το κυνήγι ως εργαλείο Περιβαλλοντικής Προστασίας και Οικονομικής Σταθερότητας».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου & Γιάννη Ρίτσου» του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας και ώρα 18:00.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα εξής: – Κυνήγι με ασφάλεια – πρώτες βοήθειες. – Αντιμετώπιση κινδύνου από νυγμούς και υμενόπτερα. – Το κυνήγι ως εργαλείο περιβαλλοντικής προστασίας & ρύθμισης του οικοσυστήματος. – Τραυματισμοί κυνηγετικών σκύλων από αγριόχοιρους αντιμετώπιση – πρώτες βοήθειες. – Δηλητηριάσεις σκύλων (φόλες & και άλλα δηλητηριασμένα σκευάσματα). – Οι κυνηγοί ως συντελεστές της οικονομικής σταθερότητας στην κοινωνία και την εγχώρια αγορά.

Ομιλητές θα είναι οι εξής:

* Μπουφίδης Παναγιώτης/Ιατρός παθολόγος Νοσοκομείου Σπάρτης

* Παπαλεξανδράκος Παναγιώτης/Ιατρός αλλεργιολόγος

* Κακακαλέτρης Χρήστος/Δασοπόνος-προϊστάμενος Τμήματος -Προστασίας Δασαρχείου Γυθείου

– Τσελέκης Δημήτριος/Κτηνίατρος – Παυλάκης Νικόλαος/Κτηνίατρος Αγρ. Κτηνιατρείου Μολάων – – Μανιάτης Νικόλαος/Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών- Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)

Μοιράσου το άρθρο: