Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έβγαλε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας ενημερώνει για τις τιμές τον τρόπο διάθεσης τις ημέρες και ώρες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ – Ατρόμητος (23/02, 17:15) για την 22η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018/2019 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι ανοιχτά από τις 14:00 έως και τις 17:15.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τις θύρες 2 & 4 και τα τμήματα 1-Β, 1-Γ & 3-Δμε αξία 10€ και για τη θύρα 3 και το τμήμα 1-Ε με αξία 15€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15
Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: