Τον Δήμαρχο Τρίπολης, επισκέφτηκαν σήμερα 10 Νοέμβρη, η Πρόεδρος της Ε.Λ.Α.Τ κ. Χριστοδουλάκη, η Γεν. Γραμματέας της Λέσχης κ. Γεωγουλοπούλου και ο ταμίας κ. Κουτσομπίνας, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης εκδρομής τους στην Τρίπολη.

Η Ε.Λ.Α.Τ. – Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων, που εκπροσωπεί 370 ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων (camper) από όλη την Ελλάδα, θα βρίσκεται στην Τρίπολη, από 9 έως 13 Νοεμβρίου 2017, για να γνωρίσει την Τρίπολη, να επισκεφτεί τα αξιοθέατα και τα μουσεία της περιοχής.

Τα μέλη της Λέσχης, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Τρίπολης, για την διευκόλυνση της παραμονής τους στην Τρίπολη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δήμου, στον περιβάλλοντα χώρο του Παναρκαδικού γηπέδου, δίνοντας τους τη δυνατότητα να σταθμεύσουν με άνεση, τα περίπου 40 αυτοκινούμενα οχήματά τους.

Παράλληλα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο δημιουργίας και οριοθέτησης μόνιμου χώρου στάθμευσης αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και συρόμενων τροχόσπιτων (camper stop) στο Δήμο Τρίπολης, το οποίο θα συμπεριληφθεί στους ευρωπαϊκούς οδηγούς αυτοκινούμενου τουρισμού.

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: wwww.tripolis.gr

Μοιράσου το άρθρο: