Στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, κρατείται απ’ το μεσημέρι, σήμερα, ο Δήμαρχος της Ελαφονήσου, κ. Χαράλαμπος Λιάρος, που συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, οδηγήθηκε από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τριπόλεως, στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου και ο κ. Εισαγγελέας, αποφάσισε την κράτησή του, λόγω αδυναμίας καταβολής χρηματικού ποσού, ως εγγύηση.

Θυμίζουμε, ότι, σε βάρος του, εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση απ το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, για 15ετή κάθειρξη, αφού τον Ιούνιο, κρίθηκε – σε 1ο βαθμό- ένοχος για απάτη κατ΄ εξακολούθηση κατά του Ελληνικού Δημοσίου.

Η υπόθεση, αφορά επίδικα συμβόλαια για πώληση εκτάσεων του Δημοσίου στην Ελαφόνησο, ενώ εκκρεμούν κι’ άλλες δικογραφίες για παρόμοιες υποθέσεις.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, μετά την έξοδο του πελάτη του, απ’ το γραφείο του κ. Εισαγγελέα, αρνήθηκε να προβεί σε κάποια δήλωση-τοποθέτηση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: