«Ο Αύγουστος πλησιάζει και όλη η χώρα ελπίζει στο οριστικό τέλος των προαπαιτούμενων των αξιολογήσεων της υπάρχουσας δανειακής σύμβασης και στην έξοδο της πατρίδας μας απ’ την αυστηρή επιτροπεία των δανειστών. Ο ΣΥΡΙΖΑ μοχθεί και εργάζεται συστηματικά και με σχέδιο για αυτό το ιστορικό γεγονός, ενώ συγχρόνως, δημιουργεί και το μεταμνημονιακό τοπίο που θα στηρίζεται σε ένα νέο παραγωγικό-αναπτυξιακό μοντέλο».

Αυτό δήλωσε, απ’την κοινότητα Μάκρης Δήμου Τριπόλεως, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Παπαηλιού, στο περιθώριο της εκδήλωσης του κυβερνώντος κόμματος, για την κοπή της βασιλόπιτας.

Η συνεστίαση των περιφερειακών, τοπικών στελεχών, των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, βρήκε μεγάλη απήχηση και η αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας, γέμισε ασφυκτικά.

Έγινε η κοπή της πίτας, μοιράστηκαν δώρα στους τυχερούς της βραδιάς, ανταλλάχθηκαν ευχές.

Τοποθέτηση έκανε ο βουλευτής Αρκαδίας, κ. Γιώργος Παπαηλιού και ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, κ. Τάσος Παπαζαχαρίας. Ζήτησαν απ’ τα στελέχη να εργαστούν</strong, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να κατανοήσει τον ερχομό του τέλους της μνημονιακής σύμβασης και να σταθούν δίπλα σ’ όλους τους πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ακολούθησε ζωντανό, μουσικό πρόγραμμα με ορχήστρα, όπως επίσης και φαγητό.

Η ΕΡΤ Τρίπολης, ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το σχετικό «φωτογραφικό ιστορικό».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: