«Σήμερα, στέλνουμε έναν συμβολισμό σ’ όλη τη χώρα. Με πείσμα, με φανατισμό, με πίστη στις δυνάμεις μας, με εργασία, με γνώση, με όπλο την πειθώ, είμαστε υπερήφανοι που επιβάλλαμε ένα άλλο μοντέλο στη διαχείριση των απορριμμάτων. Ανοίξαμε μία νέα οικονομία στη χώρα, με ανταποδοτικότητα. Δίνουμε την ευκαιρία στις εταιρείες να είναι αυτές ο κύριος φορέας της ανάπτυξης. Είναι ιστορική η στιγμή, γιατί το σχέδιο που πέρασε από κινδύνους και πιέσεις, τελικά προχώρησε».

Πρόκειται για τις πρώτες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, λίγο πριν γίνει, σήμερα το μεσημέρι, στην Τρίπολη, η τελική υπογραφή του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Και συνέχισε, λέγοντας τα εξής: «Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο στη χώρα. θα δώσει υπεραξία και θα απαλλάξει την Περιφέρεια απ’ τον βραχνά των σκουπιδιών. Ο κ. Πιτσιόρλας, ήταν σύμμαχος του έργου μας και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως, όπως και την εταιρεία. Ευχαριστώ την κυβέρνηση, τα κόμματα, το πολιτικό προσωπικό, τους συμβούλους μου και όλους όσους πίστεψαν, εργάστηκαν και υλοποίησαν αυτό το μεγάλο σχέδιο».

Ο Περιφερειάρχης, κατέληξε, λέγοντας ότι: «Το έργο αυτό, ωθεί την Περιφέρειά μας στην αειφορία. Μιλάμε για την αειφόρο ευρωπαική περιφέρεια».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: