Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Τρίπολη το συνέδριο «Καθιστώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου ιδανικό προορισμό για τουρισμό ΑμεΑ και Ιατρικό Τουρισμό» που διοργάνωσε η περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ε.Σ.Α.μεΑ. και την Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Πελοποννήσου.

Στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης παρουσιάστηκαν θέματα που είχαν να κάνουν με τον ιατρικό Τουρισμό και το πώς μπορεί να γίνει μοχλός Ανάπτυξης, ενώ παρουσιάστηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως τουριστικός προορισμός.

Το μείζον θέμα με τις υποδομές που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη προσβάσιμου τουρισμού στην Ελλάδα, ήταν αυτό που στάθηκαν όλοι όσοι ανέβηκαν στο βήμα, αναφέροντας τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε ότι αφορά τις συγκοινωνίες, τις υποδομές τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις υποδομές Τουριστικών Επιχειρήσεων (εστίασης, διασκέδασης, καταλύματα, ξενοδοχεία).

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ., Νίκος Καραλής, ο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας, Ευάγγελος Γιαννακούρας ο Πρόεδρος ΕΣΑΜΕΑ κ. Βαρδακαστάνης Ιωάννης, ενώ το συνέδριο έκλεισε με ομιλία του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: