Το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, του Γ.Ν. Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική αρωγός στην άσκηση του Οδοντιατρικού και Ιατρικού λειτουργήματος – Νεότερα δεδομένα», το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Στόχος της οργανωτικής επιτροπής, είναι η διοργάνωση μιας ημερίδας, υψηλού επιστημονικού επιπέδου, με θεματολογία που αφορά και ενδιαφέρει όλους τους οδοντιάτρους και ιατρούς με συναφείς ειδικότητες, καθώς και το κοινό.

Τα θέματα αφορούν όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα και θα αναπτυχθούν από καταξιωμένους διεθνούς φήμης και κύρους Έλληνες ακαδημαϊκούς και κλινικούς επιστήμονες.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα βραβευθεί ο Καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Leeds Teaching Hospital κ. Αναστάσιος Κανατάς, που έλκει την καταγωγή του από την Αρκαδία και του οποίου το έργο αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιστημονική κοινότητα.

Την ημερίδα υποστηρίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης.

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)

Μοιράσου το άρθρο: