Ημερίδα με θέμα την στοματική και την γναθοπροσωπική χειρουργική έγινε, σήμερα στην Τρίπολη και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Το τμήμα στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, σε συνεργασία με τον οδοντιατρικό σύλλογο Αρκαδίας, οργάνωσαν την υψηλού επιπέδου ημερίδα (στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης), που την παρακολούθησαν πολλοί γιατροί και επαγγελματίες της υγείας.

Οι συμμετέχοντες, άκουσαν πράγματα που έχουν να κάνουν με τις αλλοιώσεις των γνάθων, με την διαχείριση των βλαβών του στόματος, με τις λοιμώξεις, με τον καρκίνο του στόματος, με τις χειρουργικές θεραπείες του καρκίνου της κεφαλής και του τραχήλου, με τους όγκους της μύτης κλπ.

Στο τέλος, υπήρξε η ανάγνωση των συμπερασμάτων, ενώ βέβαια, το πρωί, έγιναν και οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί των διοργανωτών και των προσκεκλημένων.

Στις σημαντικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η βράβευση του Αρκάδα καθηγητή Τάσο Κανατά και του καθηγητή Νίκου Παπαδεωγεωργάκη, για την προσφορά τους στην ιατρική.

Η οργανωτική επιτροπή (συντονιστής της ημερίδας ο Γιώργος Τζώρτζης, διευθυντής του συγκεκριμένου τμήματος, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο) χορήγησε στους συμμετέχοντες, μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: