Σύσκεψη οργάνων και μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, με την παρουσία του υφυπουργού οικονομίας και ανάπτυξης, κ. Στάθη Γιαννακίδη, έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Τρίπολη και στο Εργατικό Κέντρο.

Με αφορμή την παρουσία του νεαρού υφυπουργού στην Αρκαδική πρωτεύουσα, για την ημερίδα με τα προγράμματα ΕΣΠΑ, οργανώθηκε, αυτή η συγκεκριμένη συνάντηση.

Ο υφυπουργός, ενημερώθηκε για τα ζητήματα των επερχόμενων εκλογών σε αυτοδιοίκηση και Ευρώπη και γνωστοποίησε την πολιτική και οικονομική πολιτική της κυβέρνησης για τους επόμενους μήνες, μετά και το τέλος της δανειακής σύμβασης.

Εξήγησε τις στοχεύσεις του κυβερνητικού επιτελείου για τα θέματα της ανάπτυξης, της απασχόλησης και των έργων και κάλεσε τα όργανα της Νομαρχιακής και τα μέλη αυτής, όπως δραστηριοποιηθούν περαιτέρω και όπως γνωστοποιήσουν στον κόσμο, το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης που είναι πλήρη εξέλιξη αυτή την εποχή.

Εκτίμησε, ότι το κλίμα στον κόσμο, είναι καλύτερο σε σχέση με τις αρχές φθινοπώρου που η χώρα βγήκε απ’ το δημοσιονομικό πρόγραμμα προσαρμογής και φάνηκε αισιόδοξος για την περαιτέρω βελτίωσή του, μέχρι και τις εθνικές εκλογές.

H ΕΡΤ Τρίπολης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και σας παρουσιάζει το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: