«Ζητάμε να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Τρόπαια, γιατί αυτό θα επιφέρει μέγα πλήγμα στην ευρύτερη περιοχή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ερημοποίησης. Επιδιώκουμε συζήτηση με την διοίκηση της Τράπεζας και διεκδικούμε να μείνει ανοιχτό το υποκατάστημα για πολλούς λόγους. Θα συνεχίσουμε τη διαβούλευση και συνάμα θα εντείνουμε τις κινητοποιήσεις. Ήδη, οργανώσαμε την πρώτη, σήμερα, έξω απ’ το υποκατάστημα, ήρθαμε στην Τρίπολη όπου και είχαμε επαφή με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, συζητήσαμε τις δράσεις, ενώ θα προχωρήσουμε και σε περιφρούρηση του υποκαταστήματος, σε περίπτωση που επιχειρηθεί να γίνει ξαφνική μετακόμιση εξοπλισμού. Ζητάμε απ’ όλους να πάρουν θέση στο θέμα και θέλουμε την στήριξή τους».

Αυτό δήλωσε, απ’ την Τρίπολη, σε συνέντευξη Τύπου, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα, κ. Βασίλης Μπουρνάς, ο οποίος και επιχειρηματολόγησε για τους λόγους που πρέπει το υποκατάστημα να μείνει υποχρεωτικά ανοιχτό στην ορεινή και δυσπρόσιτη αυτή κωμόπολη του Δήμου Γορτυνίας.

Μαζί του, στη συνέντευξη Τύπου, ήταν και δύο νεαρά μέλη της συντονιστικής, που ανήκουν στον δραστήριο σύλλογο Γορτυνίας «Ο Λάδωνας».

Οι ομιλητές, υπενθύμισαν στους υπεύθυνους, ότι διαθέτουν όπλα για να δυναμώσουν τον αγώνα τους και ότι, όλα αυτά, θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται, ανάλογα με την πορεία της εξέλιξης του θέματος.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: