To τελευταίο αντίο στον Έλληνα “Άνεμο” Θανάση Καλογιάννη

Πάνδημη η κηδεία του Έλληνα πρωταθλητή Θανάση Καλογιάννη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, σήμερα το μεσημέρι. Τον αγαπημένο αθλητή αλλά και φίλο αποχαιρέτησαν εκατοντάδες Βολιώτες. Τραγική φιγούρα η μητέρα του αλλά και η σύζυγός του, ενώ πάρα πολλοί ήταν οι φίλοι κυρίως αλλά και  παλιοί και νέοι συνεργάτες από Βόλο και Καρδίτσα, όπου έζησε, που ήλθαν να του πουν τελευταίο αντίο

To τελευταίο αντίο στον Έλληνα “Άνεμο” Θανάση Καλογιάννη

Ο Θανάσης Καλογιάννης απεβίωσε πριν λίγες ημέρες στη Βραζιλία όπου ζούσε με τη σύζυγό του τα τελευταία χρόνια ασκώντας το επάγγελμα του φωτογράφου.
Γεννήθηκε το 1965 και υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στα 400μ με εμπόδια. Αθλητής του ΓΣ Καρδίτσας, συμμετείχε δύο φορές σε Ολυμπιακούς αγώνες το 1984 και το 1992.

To τελευταίο αντίο στον Έλληνα “Άνεμο” Θανάση Καλογιάννη

Το 1986 ήταν 8ος στους πανευρωπαϊκούς, είχε ατομικό ρεκόρ στα 400μ 45.90 και στα 400μ. με εμπόδια 48.80 από τις 19/7/87 όταν είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα του Ζάγκρεμπ, επίδοση που ήταν πανελλήνιο ρεκόρ ενώ είχε πετύχει άλλο ένα πανελλήνιο ρεκόρ νωρίτερα με 48.88 στις 9/7/86.

To τελευταίο αντίο στον Έλληνα “Άνεμο” Θανάση Καλογιάννη

Ήταν πτυχιούχος της οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Αγάπησε όμως την τέχνη της φωτογραφίας την οποία υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία ως επαγγελματίας φωτογράφος στο χώρο της μόδας όπου γνώρισε την γυναίκα που άλλαξε την ζωή του για πάντα, την βραζιλιάνα Λάουρα Ντε Νίγκρις και μάλιστα έζησε για πολλά χρόνια στην πατρίδα της συζύγου του.Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος